Yaşar'dan Yavaş'a tam destek

CHP Yenimahalle Belediye Başkan adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'a destek için Kızılcahamam mitingine katıldı.

3.03.2014 13:45:15 0
Yaşar

CHP Yenimahalle Belediye Başkan adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’a destek için Kızılcahamam mitingine katıldı. Kızılcahamamlıların sloganları ve ıslıkları arasında alana giren Yaşar “Herkesin mutlu yaşayacağı Ankara’yı el ele kuracağız” dedi. Mitinge CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin, CHP İl Başkanı Zeki Alçın, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, CHP Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Ahmet Hızarcı da katıldı. 

Yavaş’a destek için her zaman alanlarda olacağını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Artık kaynak, dünyada da zor bulunuyor. Devlet 5 liralık malı 1 liraya satıyor. 1 liralık malı 5 liraya alıyor. Onun için de iki yakası bir araya gelmiyor. Türkiye’nin kaynaklarını kendi parası gibi dikkatli kullanacak, milletin parasını savurmayacak idarecilere ihtiyacı var. Türkiye’mizin çarçur edilecek tek kuruşu yok. Yenimahalle’de biz bunu başardık. Ben inanıyorum ki Mansur Yavaş’la Ankara’da da bunu başaracağız” diye konuştu.

Kızılcahamam mitinginde binlerce Kızılcahamamlıya seslenen Mansur Yavaş, Gökçek’in, hizmete oy veren ilçelerden başlayacağım sözlerini eleştirerek “Vergiyi herkesten alacaksın, hizmeti oy verene yapacaksın. Yok böyle bir siyaset. Gökçek’in işi kirli siyaset. Yaşı 70 oldu ama huylu huyundan vazgeçmiyor. Yüzde 51 ile Ankara’ya başkan olacağım. Başkan olduğum gün rozetimi çıkarıp herkesi eşit kucaklayacağım. Benim partim sizlersiniz. Benim partim Kızılcahamam, Haymana, Bala tüm Ankara. Mevcut yönetime cezasını sandıkta vereceksiniz. Ankara’yı birlikte kazanıp, birlikte yöneteceğiz” dedi.

Gittiğimiz her yerde görüyorum ki Ankara, Ankaralıları özlemiş diye konuşan İzzet Çetin Başkente 60 yıldır Ankaralı bir başkanın başkanlık yapmadığını ifade etti. Çetin “Cumhuriyet Halk Partisi olarak birliğin, kardeşliğin, dayanışmanın vakti dedik. Senden benden ayrımı yapmadan Ankara’yı Gökçek’ten kurtarmak için tek yürek olduk. Hani nerede Büyükşehir’in imkanları. Benim Kızılcahamamlı köylüm hala aç. Soruyorum Büyükşehir’in imkanlarından ne kadar faydalanabildiniz. Şimdi hizmet zamanı. Destek sizden hizmet Mansur Yavaş’tan” diye konuştu.

Mitingin ardından Yavaş ve Yaşar Kızılcahamam esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.



ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04